Welkom!

Wij, Gerrit en Bart ontvangen jullie graag in ‘t Hof van Cremers.
Graag willen we jullie helpen om de sleur van het dagelijkse leven even te vergeten, dit door jullie onder te dompelen in de tijd van toen met alle moderne voorzieningen.

 

We hebben beiden een gezin en een drukke job, hierdoor kunnen we ons perfect in de situatie inleven en weten we wat "de nood aan onthaasten" betekent.


Naast onze drukke job kruipt Bart op zondag vaak op de fiets en kent hierdoor de fietsroutes maar al te goed, we weten dat de Vlaamse Ardennen als fors wielerlandschap staat aangeschreven maar ook voor de recreatieve fietsers kunnen wij routes aangeven met heel weinig hoogtemeters zodat iedereen op zijn manier de omgeving kan beleven. Daarnaast heeft Bart timmeren als hobby, een meubeltje uit steigerhout is voor hem een koud kunstje. Dit zullen jullie wel merken aan sommige accenten in de Hoeve zelf.

Gerrit is dan meer statisch bezeten door de pracht van de natuur en trekt er regelmatig op uit voor een paar nachtjes karper-vissen en kamperen, ook verdiept hij zich graag in het zich eigen maken van BBQ-gerechten en is dus meermaals per maand achter zijn verschillende barbecues te vinden.
 

't Hof van Cremers zal jullie alle rust in een natuurrijke omgeving bieden en uiteraard is een hoeve geen hoeve zonder dieren, deze zullen jullie samen met ons van harte welkom heten.

 

Tot binnenkort!

 

Gerrit & Bart

wij.jpg
jarnemyrthe.jpg
bruur.jpg